Zanima Vas više ili imate pitanje?
Uvjeti prodaje

Načini plaćanja

Sve cijene su maloprodajne cijene MPC s PDV-om, u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (KN). Sve cijene proizvoda na web stranicama su s uračunatim PDV-om i vrijede za avansno plaćanje po web narudžbi:

  1. Općom uplatnicom ili virmanskom uplatom plaćanjem u FINI, pošti ili putem e- bankarstva na transakcijski račun
  2. Pouzećem.
    Plaćanje pouzećem moguće je isključivo za artikle koje prodavatelj ima dostupne i raspoložive na svom skladištu i osobnonim preuzimanjem kupca ili dostavom kurirske službe isporuku plaćanje po uzeću potrebno je dodatno dogovoriti sa prodavačem.
  3. Kreditnim karticama

Moguće je plaćanje American Express, Visa i Diners kreditnim karticama. Koje je potrebno sa prodavateljem posebno dogovoriti isključivo korištenjem uređaja za obradu bankovnih kartica ili sklapanjem potrošačkih ugovora. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku primitka uplate, ili na račun Prodavatelja: Račun otvoren kod OTP Banke: HR8724070001100639639

Dostava

  1. U cijenu nisu uključeni troškovi dostave robe.
  2. Troškove dostave snosi kupac (ukoliko nije drugačije ugovoreno)
  3. Uslugu dostave naručenih proizvoda ovisno o robi koja se šalje obavljamo vlastitim dostavnim vozilom ili preko prijevoznički tvrtki npr:(Lagermax, Schenker, HP ekspres DHL) Usluga dostave formira se prema važećem cijeniku dostavne službe te ovisi o veličini narudžbe i količini proizvoda, udaljenosti itd. Ukoliko se dostava obavlja vlastitom dostavom tvrtke Namještaj Ivanović d.o.o. prijevoz se nenaplaćuje. Brzina dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje. Za robu koja je raspoloživa na našem skladištu isporuka traje 3-5 radnih dana, a za robu koja nije raspoloživa odmah, isporuka uglavnom traje od 5 - 15 radnih dana. Namještaj Ivanović d.o.o. se obvezuje u navedenom maksimalnom roku, isporučiti ispravnu naručenu robu. Naručenu robu možete preuzeti osobno u našoj poslovnoj jedinici u Splitu, a u ostalim slučajevima, isporuka se vrši dostavnom službom na željenu adresu kupca.

Uvjeti prodaje

Kompletne uvjete prodaje možete pronaći ovdje.

Zaboravili ste zaporku?
CAPTCHA
(za osvježiti kliknite na sliku)
Podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Namještaj Ivanović d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu i prikazu proizvoda.
*Web cijena vrijedi za jednokratno transakcijsko plaćanje ili gotovinu.

Odaberite boju: